-
Diversen kleuren actie
Nu vanuit onze voorraad een zappi in diversen kleuren.
zoals groen, rood, geel, blauw of in de kleur van uw auto alles is mogelijk
U ontvangt deze korting bij aankoop vanuit onze winkel te Castricum
-
Dynamische stroom prijzen
Met de Zappi Autoladen op de uren dat elektriciteit het goedkoopst is.

Vanaf nu is het ook mogelijk om met de Zappi je auto op te laden in de uren dat de stroom het goedkoopst is. Dit noemen wij Flexibel of dynamische laden tegen het laagste tarief!
Diversen energie leveranciers bieden nu dynamisch energiecontract aan. Het dynamische tarief wordt bepaald op de 'spotmarkt'. Je betaalt bij energieleveranciers van dynamische energietarieven de prijs die zij zelf ook betalen. Dynamische energiecontracten heten ook flexibele energiecontracten. Die zijn anders dan variabele energiecontracten. Die hebben namelijk ook een vast energietarief voor een kortere periode, meestal zes maanden. Verschillende leveranciers zijn onder andere Nieuwestroom.nl en Engie.nl maar ook de ANWB is leverancier en bied een dynamisch energiecontract. Kijk voor meer informatie en uitleg op de website van de ANWB
Voor de bestaande klanten die gebruik willen maken van het dynamisch laden bieden wij de gratis update aan en stellen wij deze functie voor uw in bedrijf. Met deze nieuwe functie blijft de zappi werken zoals u gewend bent. Het laden op de zonne energie blijft natuurlijk altijd voorrang hebben in het laadproces!
Heeft u al een dynamisch energiecontract dan kunnen wij ook uw wasmachine, droger, elektrische boiler en warmtepomp laten draaien op de momenten dat de stroom het goedkoopst is.

Offerte aan vragen via onze website Laadpaal.store

Offerte aanvragen via onze website? Op onze website vindt u alle informatie kijk op laadpaal.store Of kom naar onze winkel op de Kon. Wilhelminalaan 47 te Castricum daar hebben wij onze showroom. Hier hebben ook verschillende merken en oplossingen voor het laden van uw elektrsche auto.
Maak nu een showroom afspraak bel 0251650724
De nieuwste modellen, die intern v2.1 worden genoemd, hebben een ingebouwde ethernet kaart en WiFi aan boord. Middels een app kan de klant de energiestromen in de woning monitoren en het laadstation op de gewenste laadmodus instellen. Zo kan er met de ECO-mode pure zonnestroom vanuit de eigen zonnepanelen naar de wagen worden geladen. In de FAST-mode wordt zo snel mogelijk geladen op de meest gunstige momenten en rekening houdend met andere zware apparatuur in de woning.
Door constante software updates wordt het toestel steeds voorzien van nieuwe functionaliteiten. Sinds kort is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het gewenste capaciteitstarief in te stellen. Hierdoor kan de elektrische wagen maximaal sterk worden geladen, tegen de meest gunstige laadtarieven.

Ontdek de nieuwe Zappi v2.1

Beter, degelijker, eenvoudiger
Het heeft natuurlijk allemaal wat langer geduurd dat verwacht, maar eindelijk kunnen we u het nieuwste model, de Zappi v2.1 aankondigen.
Zappi laadpalen zijn direct uit voorraad leverbaar. ZAPPI-2H22-TB - 3-fasen Type 2 met 6,50 meter kabel €1.149,00 Inclusief btw. De nieuwe Zappi v2.1 heeft nu een ingebouwde hub, hetgeen betekent dat er een netwerk aansluiting in het laadstation aanwezig is. Bij het aansluiten van de zappi, kan er dus een netwerkkabel gelegd worden om het toestel bekabeld in het LAN-netwerk te verbinden. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan hebben we ook WiFi ingebouwd om volledig draadloos te kunnen verbinden. Middels het ingebouwde Accesspoint kunt u een verbinding opstarten met de zappi, om vervolgens via een Verbindings Wizard het lokale WiFi netwerk te selecteren, en een wachtwoord hiervan in te voeren.
Wij leveren en monteren laad oplossingen direct vanuit voorraad in heel Noord Holland.

myenergy

Met myenergie voor maximaal gebruik van uw eigen groene energie. Ook voor uw warmwaterboiler en ruimteverwarming door middel van omleiding van overtollige energie vanuit uw PV of windturbine.
werkt perfect in combinatie met zappi, via de hub kunt u eddi in en uitschakelen, zeer interessant als later het salderen niet meer mogelijk is, warmtepompinterface

eddi

Hoe eddi werkt
Een netstroomsensor (meegeleverd) klikt eenvoudig om de inkomende voedingskabel. Deze sensor wordt gebruikt om overtollig vermogen te bewaken en eddi past de spanning automatisch aan de kachelbelasting aan, waardoor het overtollige vermogen wordt verbruikt. Een draadloze sensor met eigen voeding is apart verkrijgbaar. Een interne uitbreidingsinterface biedt de mogelijkheid om een ​​uitbreidingsmodule toe te voegen om verschillende functies mogelijk te maken, zoals automatische omschakeling van dag- en nachttoevoer, warmtepompinterface voor legionellacontrole en temperatuurmeting. eddi maakt gebruik van myenergi's eigen VariSineTM-technologie om te voldoen aan de wereldwijde normen voor elektriciteitsnetten, voor een betrouwbare omvormer voor zonne-energie

-
Diversen kleuren actie
Nu vanuit onze voorraad een zappi in diversen kleuren.
zoals groen, rood, geel, blauw of in de kleur van uw auto alles is mogelijk
U ontvangt deze korting bij aankoop vanuit onze winkel te Castricum
-
Dynamische stroom prijzen
OIT
OIT Technisch Installatie Bureau
Wilhelminalaan 47
1901 DM Castricum
E-mail: info@oit.nl
-
Nieuwe firmware Zappi en handleidingen
Om een goede verbinding te leggen met de hub kunt u het volgende doen:
zet een nieuwe firmware op de zappi:
Graag 1x kort op de download knop van de hub drukken (het lampje brand wit bij server).
wacht totdat alle lampjes zich weer hersteld hebben op de hub.
ga daarna in het menu van de zappi -> overige instellingen -> geavanceerd -> 4x 0 -> systeem - download firmware.Leg daarna opnieuw verbinding met de hub en de zappi
Druk op de menu knop van de zappi -> overige instellingen -> geavanceerd -> 4x 0 -> gelinkte apparaten -> apparaten -> hub -> verwijder product.
voor een reset uit op de zappi door:
Druk 1x op de menu knop van de zappi -> begin scherm menu druk de menu knop weer langer in. de zappi voert een reset uit.
koppel daarna de hub weer met de zappi:
Druk 1 x op de pair knop van de hub (lampke brand blauw bij harvi).
Druk op de menu knop van de zappi -> overige instellingen -> geavanceerd -> 4x 0 -> gelinkte apparaten – koppelmodus -> selecteer hub (wacht totdat vraagteken verdwijnt).
U heeft nu de hub goed gepaired.Hulp nodig Bel: Tom +31 85 400 55 22
-
Groepenkast geschikt voor het aansluiten
van een laadstation voor een elektrische auto.
Opladen van een elektrische auto Het laden van een elektrische auto in een woonhuisinstallatie vormt een relatief zware belasting. Het vermogen dat op jaarbasis nodig is om een elektrische auto te laden is vergelijkbaar met (of mogelijk zelfs hoger dan) het totale elektrische verbruik van een huishouden. Uitgaande van een standaard 16 A laadgroep is het maximale laadvermogen 1-fase 3,7 kW en 3-fase 11 kW. Het opladen van de accu van een elektrische auto duurt ca. 6 tot 10 uur afhankelijk van het soort lader en de capaciteit van de accu. Een aansluiting voor een elektrische auto heeft hiermee qua belasting voor de groepenkast vergelijkbare eigenschappen als de PV-installatie. Bij het ontwerp van een groepenkast is het belangrijk dat extra aandacht besteed wordt aan de hoge continue stroom die deze eindgroep moet kunnen voeren. Met andere woorden een gelijktijdigheid van 1 of 100 %.
Download de whitepaper om meer te weten te komen wat de invloed is van duurzame installaties en PV-panelen op de dimensionering van de verschillende groepen in de groepenkast en de voorschriften die gelden voor een veilig ontwerp ervan.
Ontwikkelingen in het kader van de energietransitie,
Elektrisch koken, Een fornuisgroep of krachtgroep kan worden toegepast voor het aansluiten van een elektrische kookplaat of een elektrisch fornuis op de groepenkast. Wanneer de kookzones van de elektrische kookplaat thermostaat geregeld zijn zal de elektrische belasting van de kookplaat een intermitterend karakter hebben. De individuele belasting van de kookzones is dan niet continu gelijktijdig aanwezig.
De warmtepomp Een warmtepomp kan als duurzaam alternatief voor een gasgestookte CV-ketel worden ingezet. Het is een elektrisch verwarmingssysteem dat zorgt voor ruimteverwarming en soms ook voor de verwarming van het tapwater in de woning. Van warmtepompsystemen bestaan verschillende uitvoeringen waaronder hybride varianten (gedeeltelijk op gas) en volledig elektrisch aangedreven warmtepompsystemen met bijverwarming. Het gasverbruik ligt aanzienlijk lager of is hierdoor nul. Een warmtepomp kan langdurig ingeschakeld staan om te verwarmen (en soms ook koelen) en hiermee continu relatief veel vermogen vragen afhankelijk van de warmtevraag in de woning.
Lokaal energie opwekken met zonnepanelen In het verleden beschikten de meeste woningen alleen over een elektra-aansluiting op het elektriciteitsnet voor de totale stroomvoorziening in de woning. De aansluitwaarde is doorgaans (max.) 1 x 40 A of 3 x 25 A. In steeds meer woningen wordt tegenwoordig ook lokaal energie opgewekt met zonnepanelen (PV) om in een gedeelte van de totale energievraag gedurende de dag te voorzien. Voor de aansluiting van zonnepanelen op de elektrische installatie van de woning is een omvormer nodig. De door de zonnepanelen opgewekte energie (gelijkstroom) wordt door deze omvormer omgezet naar wisselstroom. De omvormer wordt op een eigen groep in de groepenkast aangesloten en hiermee wordt de elektrische installatie van stroom voorzien.