Dynamisch je auto opladen

Zappi de beste oplossing voor elke auto

 • Intelligent verbonden

 • Diversen kleuren actie

  Nu vanuit onze voorraad een zappi in diversen kleuren.

  zoals groen, rood, geel, blauw of in de kleur van uw auto alles is mogelijk

  U ontvangt deze korting bij aankoop vanuit onze winkel te Castricum

 • Dynamische stroom prijzen

Ontdek de nieuwe Zappi v2.1

Beter, degelijker, eenvoudiger

Het heeft natuurlijk allemaal wat langer geduurd dat verwacht, maar eindelijk kunnen we u het nieuwste model, de Zappi v2.1 aankondigen.

Zappi laadpalen zijn direct uit voorraad leverbaar.  ZAPPI-2H22-TB - 3-fasen Type 2 met 6,50 meter kabel €1.149,00 Inclusief btw. De nieuwe Zappi v2.1 heeft nu een ingebouwde hub, hetgeen betekent dat er een netwerk aansluiting in het laadstation aanwezig is. Bij het aansluiten van de zappi, kan er dus een netwerkkabel gelegd worden om het toestel bekabeld in het LAN-netwerk te verbinden. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan hebben we ook WiFi ingebouwd om volledig draadloos te kunnen verbinden. Middels het ingebouwde Accesspoint kunt u een verbinding opstarten met de zappi, om vervolgens via een Verbindings Wizard het lokale WiFi netwerk te selecteren, en een wachtwoord hiervan in te voeren.  

Wij leveren en monteren laad oplossingen direct vanuit voorraad in heel Noord Holland.

 

OIT installatiebureau border image

Offerte aan vragen via onze website Laadpaal.store

 Offerte aanvragen via onze website? Op onze website vindt u alle informatie kijk op laadpaal.store Of kom naar onze winkel op de Kon. Wilhelminalaan 47 te Castricum daar hebben wij onze showroom. Hier hebben ook verschillende merken en oplossingen voor het laden van uw elektrsche auto.

Maak nu een showroom afspraak bel 0251650724

De nieuwste modellen, die intern v2.1 worden genoemd, hebben een ingebouwde ethernet kaart en WiFi aan boord. Middels een app kan de klant de energiestromen in de woning monitoren en het laadstation op de gewenste laadmodus instellen. Zo kan er met de ECO-mode pure zonnestroom vanuit de eigen zonnepanelen naar de wagen worden geladen. In de FAST-mode wordt zo snel mogelijk geladen op de meest gunstige momenten en rekening houdend met andere zware apparatuur in de woning. 

Door constante software updates wordt het toestel steeds voorzien van nieuwe functionaliteiten. Sinds kort is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het gewenste capaciteitstarief in te stellen. Hierdoor kan de elektrische wagen maximaal sterk worden geladen, tegen de meest gunstige laadtarieven.

OIT installatiebureau border image

myenergy

Met myenergie voor maximaal gebruik van uw eigen groene energie. Ook voor uw warmwaterboiler en ruimteverwarming door middel van omleiding van overtollige energie vanuit uw PV of windturbine.

 • werkt perfect in combinatie met zappi, via de hub kunt u eddi in en uitschakelen, zeer interessant als later het salderen niet meer mogelijk is, warmtepompinterface 

OIT installatiebureau border image

Met de Zappi Autoladen op de uren dat elektriciteit het goedkoopst is.

Vanaf nu is het ook mogelijk om met de Zappi je auto op te laden in de uren dat de stroom het goedkoopst is. Dit noemen wij Flexibel of dynamische laden tegen het laagste tarief!

Diversen energie leveranciers bieden nu dynamisch energiecontract aan. Het dynamische tarief wordt bepaald op de 'spotmarkt'.  Je betaalt bij energieleveranciers van dynamische energietarieven de prijs die zij zelf ook betalen. Dynamische energiecontracten heten ook flexibele energiecontracten. Die zijn anders dan variabele energiecontracten. Die hebben namelijk ook een vast energietarief voor een kortere periode, meestal zes maanden. Verschillende leveranciers zijn onder andere Nieuwestroom.nl en Engie.nl maar ook de ANWB is leverancier en bied een dynamisch energiecontract. Kijk voor meer informatie en uitleg op de website van de ANWB

Voor de bestaande klanten die gebruik willen maken van het dynamisch laden bieden wij de gratis update aan en stellen wij deze functie voor uw in bedrijf. Met deze nieuwe functie blijft de zappi werken zoals u gewend bent. Het laden op de zonne energie blijft natuurlijk altijd voorrang hebben in het laadproces!  

Heeft u al een dynamisch energiecontract dan kunnen wij ook uw wasmachine, droger, elektrische boiler en warmtepomp laten draaien op de momenten dat de stroom het goedkoopst is. 

OIT installatiebureau border image

Nieuwe mogelijkheden op de Zappi laadpalen:

Snel en gemakkelijk afrekenen met je werkgever

Introductie: In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het opladen van elektrische auto's met zonnestroom een slimme keuze. Zappi, onze innovatieve laadpalen voor thuis, hebben nu nieuwe mogelijkheden die het opladen van je auto nog eenvoudiger maken. Een van de opvallende functies is de mogelijkheid om af te rekenen met je werkgever, waardoor je kunt profiteren van een automatische stroomvergoeding. In dit artikel ontdek je hoe deze functie werkt en waarom het ideaal is voor zowel toeleveranciers, klanten als eigen medewerkers.

Afrekenen met je werkgever: Met de nieuwe mogelijkheden op de Zappi laadpalen is het nu mogelijk om je auto op te laden met je eigen zonnestroom en automatisch afgerekend te worden door je werkgever. Dit betekent dat je niet langer zelf de kosten hoeft te dragen voor het opladen van je auto, maar dat je een vergoeding ontvangt van je werkgever. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor werknemers, maar ook voor toeleveranciers en klanten die hun eigen medewerkers de mogelijkheid willen bieden om duurzaam te rijden.

Geen abonnement nodig: Een ander voordeel van de nieuwe functies op de Zappi laadpalen is dat je niet vastzit aan een maandelijks contract. Dit betekent dat je kunt opladen zonder een abonnement af te sluiten, wat flexibiliteit en vrijheid biedt. Of je nu meerdere auto's hebt of af en toe een elektrische auto gebruikt, je kunt eenvoudig afrekenen zonder langdurige verplichtingen.

Eerlijke en duidelijke prijs: Daarnaast zijn we ook trots om aan te kondigen dat OIT nu ook een charge point operator (CPO) is. Dit betekent dat we een eerlijke en duidelijke prijs hanteren voor de stroom die je gebruikt, zonder toeslagen. Bij OIT geloven we in transparantie en eerlijkheid, wat betekent dat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Conclusie: Met de nieuwe mogelijkheden op de Zappi laadpalen wordt het opladen van je elektrische auto nog eenvoudiger en voordeliger. De mogelijkheid om af te rekenen met je werkgever, het ontbreken van een abonnement en de eerlijke prijzen maken het aantrekkelijk voor zowel werknemers, toeleveranciers als klanten. Wil je ook profiteren van deze nieuwe functies? Bezoek onze website en ontdek hoe onze Zappi laadpalen jou kunnen helpen om duurzamer te rijden en kosten te besparen.

 

OIT installatiebureau border image

eddi

Hoe eddi werkt

Een netstroomsensor (meegeleverd) klikt eenvoudig om de inkomende voedingskabel. Deze sensor wordt gebruikt om overtollig vermogen te bewaken en eddi past de spanning automatisch aan de kachelbelasting aan, waardoor het overtollige vermogen wordt verbruikt. Een draadloze sensor met eigen voeding is apart verkrijgbaar. Een interne uitbreidingsinterface biedt de mogelijkheid om een ​​uitbreidingsmodule toe te voegen om verschillende functies mogelijk te maken, zoals automatische omschakeling van dag- en nachttoevoer, warmtepompinterface voor legionellacontrole en temperatuurmeting. eddi maakt gebruik van myenergi's eigen VariSineTM-technologie om te voldoen aan de wereldwijde normen voor elektriciteitsnetten, voor een betrouwbare omvormer voor zonne-energie

OIT installatiebureau border image
 • Intelligent verbonden

 • Diversen kleuren actie

  Nu vanuit onze voorraad een zappi in diversen kleuren.

  zoals groen, rood, geel, blauw of in de kleur van uw auto alles is mogelijk

  U ontvangt deze korting bij aankoop vanuit onze winkel te Castricum

 • Dynamische stroom prijzen

OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. © 2014, OIT Technisch Installatie Bureau.