OIT Technisch Installatie Bureau te Castricum

sponsort de volgende personen en instellingen...

OIT - Talentontwikkeling

OIT Talentontwikkeling sponsort Naomi voor het nieuwe schaatsseizoen!

Beste lezers,

Ik heb geweldig nieuws om met jullie te delen! OIT Talentontwikkeling heeft besloten om mij, Naomi, te sponsoren voor het komende schaatsseizoen. Ik ben ontzettend dankbaar en enthousiast over deze samenwerking en kan niet wachten om te zien wat we samen kunnen bereiken.

Als jonge schaatser met grote ambities is het van onschatbare waarde om de steun en het vertrouwen van een sponsor te hebben. OIT Talentontwikkeling erkent mijn talent en potentieel, en ik ben vereerd dat ze ervoor hebben gekozen om mij te ondersteunen op mijn weg naar succes.

Met deze nieuwe sponsorovereenkomst krijg ik niet alleen financiële ondersteuning, maar ook waardevolle middelen en begeleiding om mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen. Ik zal de kans krijgen om te trainen met ervaren professionals, gebruik te maken van geavanceerde trainingsfaciliteiten en deel te nemen aan wedstrijden op hoog niveau. Deze sponsormogelijkheid opent deuren voor mij en helpt me om mijn dromen waar te maken.

Het doel van dit seizoen is om mijn vaardigheden te verbeteren en mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen. Als onderdeel van deze nieuwe samenwerking zal ik mezelf nog verder uitdagen door deel te nemen aan marathons op het ijs. Dit zal niet alleen mijn uithoudingsvermogen vergroten, maar ook mijn algehele schaatstechniek verbeteren. Ik ben vastberaden om mezelf continu te blijven uitdagen en te groeien als atleet.

Ik nodig jullie uit om mijn website, www.naomivanderwerf.nl, te bezoeken voor meer informatie over mijn schaatscarrière en om op de hoogte te blijven van mijn vooruitgang. Ik zal regelmatig updates delen, zodat jullie mijn reis kunnen volgen en deel kunnen uitmaken van mijn succesverhaal.

Nogmaals wil ik OIT Talentontwikkeling bedanken voor deze kans en jullie allemaal voor jullie voortdurende steun. Samen gaan we dit schaatsseizoen tot een onvergetelijk succes maken!

 

OIT installatiebureau border image

Lynn van Diepen

Wat een geweldige prestatie van Lynn van Diepen en het Nederlandse dames U19 handbalteam! Trots om te zien hoe ze het Europees kampioenschap hebben afgesloten als negende. Bedankt voor het delen van deze foto, het is een mooie herinnering aan dit bijzondere moment. 🤾‍♀️💪 #TeamNL #Handbal #EuropeesKampioenschap #Trots

OIT installatiebureau border image

Van Ramshorst naar nieuw marathonseizoen 2022 - 2023

foto Harry van 't Veld

OIT installatiebureau border image

NK MTB marathon Team Femke Talentontwikkeling OIT

Hierbij een klein verslag van het NK MTB marathon:
opzich ging het wel goed. 6de uiteindelijk, op t laatst sprinten voor 5de plek maar net verloren. Maar het was wel leuk om te rijden! Veel minder technisch dan de 3 nations wedstrijden maar dat was te verwachten aangezien het een marathon is. Elke ronde zat er een stuk op het strand in, in mul zand. Die stukken gingen mij opzich best goed af ten opzichte van de andere vrouw waar ik het grootste deel van de wedstrijd mee in dezelfde groep reed alleen zij reed weer iets harder op andere stukken. Start was best wel hard en toen na 7 min ongeveer was er een klein klimmetje en toen hoopte het wat op en toen moest degene voor me haar voet op de grond zetten en daardoor ik toen ook. En gelijk daarna kwam de mannen amateurs er aan die met heel veel ons ging inhalen dus toen waren de eerste meiden al gelijk uit zicht zegmaar. Maar de eerste 2 meiden hadden echt 3 uur en 16 min dus een kwartier sneller dan ik . Toen daarna beetje met  dezelfde groep hele tijd gereden met wat mannen en nog een vrouw. Uiteindelijk met haar gesprint voor 5de plek maar net verloren dus geëindigd als 6de

OIT installatiebureau border image

Fanmail van Joep Kalverdijk

Zoals in voorgaande 'fanmails' besproken, heb ik mij aangesloten bij de Friese selectie van Gewest Fryslân en ben ik op zoek gegaan naar woonruimte in de buurt van Thialf, om zo volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten die deze omgeving biedt: goed nieuws! Een woning is gevonden, maar een volgende uitdaging staat alweer voor de deur...

Bent u of kent u iemand die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van persoonlijke sponsoring? Dan kom ik graag in contact om de gewenste uitwerking mogelijk te maken!

OIT installatiebureau border image

Joep LIVE bij de NPO -- PR 1:11.90

De winter staat voor de deur! (2019-2020)

Als we naar buiten kijken, zien we het al: de zomer loopt op zijn einde... Maar niet getreurd! Dat betekent namelijk dat de winter voor de deur staat en om daar een vliegende start aan te geven, zijn we afgereisd naar Inzell (DUI) om de ijzers onder te binden!
OIT installatiebureau border image

OIT en de marathonleeuwinnen 2020-2021

teampresentatie van ons dames marathonschaatsteam

Stichting Marathon Leeuwinnen - Team Van Ramshorst / Blue Dune

OIT installatiebureau border image

Handbal talent Lynn van Diepen

Kom kijken naar de wedstrijden!

Kijk voor het laatste nieuws op https://www.westfrieslandsew.nl/nieuws/

 

 

 

OIT installatiebureau border image

Mossinkoff juicht en pakt de overwinning voor Van Ramshorst Renault

Rasaanvaller Femke Mossinkoff heeft de overwinning binnen waar ze de afgelopen wedstrijden zo haar best voor heeft gedaan. Tijdens de Marathon Cup in Breda springt ze weg uit een kopgroep van zeven en wint met ruime voorsprong haar eerste wedstrijd van het seizoen.

OIT installatiebureau border image

Schaatser Joep Kalverdijk

 

2016/2017

Joep Kalverdijk is een fanatiek schaatser. Dit seizoen komt hij uit voor Spindl Speedskating. Naast het schaatsen studeert hij Sportmarketing aan de Johan Cruyff University in Amsterdam.

Het talent uit Noord-Holland kan hierdoor zijn sport en studie goed combineren en kan op deze manier zowel zijn sportieve als maatschappelijke carrière optimaal ontwikkelen

Hierbij wil ik je de speerpunten van mijn seizoen laten weten:

  • Plaatsen voor het NK Afstanden 1000m of 1500m
  • Plaatsen voor het NK Sprint (500-1000/500-1000)
  • Persoonlijk Record op de 500m verbeteren tot <36,50
  • PR op de 1000m verbeteren tot <1.11,00
  • PR op de 1500m verbeteren tot <1.50,00

Zoals eerder afgesproken wil ik bovenstaande wedstrijden/verbeteringen gebruiken om extra sponsorinkomsten te genereren.

OIT installatiebureau border image

Meervogels jeugd

2017/2018

OIT installatiebureau border image

OIT Cross Triathlon Akersloot 25-06-2017

OIT-Triathlon.nl

OIT installatiebureau border image

Joep Kalverdijk

02 Dec 2017
Holland Cup 2 Afstanden, tevens selectie voor het olympisch kwalificatietoernooi (OKT)

2017/2018

Geplaatst voor NK Afstanden en eerste PR's genoteerd!

Het seizoen is weer van start gegaan...
...en de eerste wedstrijden zijn dus gereden! Het is altijd fijn om weer aan de start te staan bij de eerste wedstrijden. Met een gezonde kriebel in de buik, leef je heel de zomer toe naar het moment dat je weer van start mag en de eerste tijden op de klok zet. De eerste wedstrijd van dit seizoen was in het bekende ijsstadion Thialf, Heerenveen. Met een 37.1 op de 500 meter en 1:51.7 op de 1500 meter kijk ik zeer tevreden terug op de seizoensstart en reisde ik met genoeg vertrouwen af naar Inzell!

OIT installatiebureau border image

Handbal Meervogels

OIT staat nu ook als sponsor op de kleding van het handbal jeugd team van Meervogels in Akersloot.

OIT installatiebureau border image
OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. © 2014, OIT Technisch Installatie Bureau.